Ieškotojų Sąskrydis 2024 / INFO / reginys pasibaigė

Renginys pasibaigė. 

Tai pagrindiniai sklaidos kanalai, jokios kitos grupės, forumai, socialiniai tinklai nebus teisingos informacijos skleidėjai o gali būti ir melagingi.

Todėl skaitome tik čia – INFORMACIJA ŽEMIAU (aprašymas).

⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓

Daugiau informacijos ⇓ ⇓ ⇓

Info / Ieškotojų sąskrydis 2024
ℹ️ ℹ️ ℹ️ Rally 2024 apžvalga. Sąskrydžio radiniai kurie nukeliavo į „Kultūros Paveldo Departamentą.  Pirma foto:
ℹ️ ℹ️ ℹ️ Rally 2024 apžvalga. Visi numatyti pagrindiniai ir paguodos prizai išdalinti 100%. Papildomi, rungčių ir radinių prizai taipogi išdalinti visi 100%. Nieko neišsivežėme namo 🙂. Antra foto:
ℹ️ ℹ️ ℹ️ Rally 2024 apžvalga. Iš paslėptų paieškose 120 žetonų buvo rasti net 105. Tai rekordinis skaičius – nuostabus Jūsų rezultatas. Sveikinimai nuo organizatorių. Trečia foto:
ℹ️ ℹ️ ℹ️ Rally 2024 apžvalga. Visa informacija talpinama Facebook IĮ Skaineta profilyje: Metalo detektoriai / Skaineta. 
—————-
Asociacija (ieškotojų klubas) “Išgelbėti artefaktai“ ir IĮ Skaineta organizuoja „Ieškotojų metalo detektoriais sąskrydį 2024“.
Numatomas:
⭐️Įdomiausias – paieška sausumoje ir net vandenyje.
⭐️Laimingiausias – prizinis fondas numatytas 15000 Eurų.
⭐️Prabangiausias prizais – pagrindinis prizas net Minelab Manticore (vertė net 1999€).
⭐️Draugiškiausias – visi savi, jokių samdytų artistų ar klounų.
⭐️Atviriausias – prizus ir renginio vietą pasakėme iš karto o ne tada, kai nupirksite bilietus.
⭐️Ne pelno siekiantis – bilietai skirti padengti dalį išlaidų. Nei vienas euras nepatenka į IĮ Skaineta sąskaitą, IĮ Skaineta bilietų neparduoda.
🤝Tikimės šaunaus susitikimo, nes mes nesergame didybės manija, neorganizuojame didžiausio Planetoje sąskrydžio – 🤝mums svarbus kiekvienas iš Jūsų!
—————————
Prasideda 2024-08-24, šeštadienis  9:00-11:00 (registracija). Galima vėluoti. 
—————————
Registracijos metu Jums reikės pateikti bilietą į renginį. Jeigu jo neturite, mes dar turime pardavime, galite įsigyti čia: https://kakava.lt/…/metalo-ieskotoju…/8373/15400
Registracijos metu gausite dalyvio „žymą“ ir iškarto dovanų nuo #NOKTA metalo detektoriai. Tik žymą gavę žmonės galės dalyvauti žetonų paieškoje, loterijoje ir pan. Lydinčių asmenų veikla tik palaikymas savo komandos morališkai. Svarbu. Nepraraskite dalyvio „žymos“ – jos neturėjimas Jus eliminuos iš viso renginio.
Pagrindinis renginys – laimingų žetonų paieška vandenyje prasidės apie 11 val. 45 min. Teisėjai iš ASOCIACIJOS IŠGELBĖTI ARTEFAKTAI paskelbs paieškos vandenyje pradžia. Paieškos pačią pradžia stebėsime visi.
Pagrindinis renginys – laimingų žetonų paieška sausumoje prasidės prabėgus +-15 min. po starto paieškai vandenyje. Visas išskirtines smulkmenas šiuo klausimu sužinosite jau vietoje.
Žetonai išskirtiniai, tik šiam renginiui skirti. Mes paslėpsime 120 vnt. Kiekvienas žetonas laimingas. Žetonas turės numeriuką, kuris apdovanojimo metu (17 val. pirmą dieną ir 13 val. antrą dieną) „pavirs“ į dovaną. Kai kurių žetonų vertė sieks iki 100+ Eur. dovanomis iš įvairių paieškų įrangos gamintojų. Žetonai pasilieka dalyviams. Kiekvieno žetono vertę sužinosite po sekundės jį radę – pateiksime katalogą iki varžybų (#NOKTA#Skaineta palapinė).

Pagrindiniai pirmos dienos prizai: #Minelab Manticore (vertė1999 Eur.), #Minelab Equinox 900 (vertė 1249 Eur.) ir #Nokta Legend WHP +DOVANA (vertė 850 Eur). Prizus išdalinsime loterijos pagalbą, tarp dalyvių. Numatomas loterijos laikas apie 17.30 val. Gera naujiena. Nuo dabar turime ir „Medinio medalio“ (4 vieta) prizą. Prie visų minėtų, dar pridedame #Nokta naujieną AccuPoint metalo detektorių (vertė 159 Eur.). Taigi, jau turime 4 loterijos prizus. Paguodos prizai – skaitykite kitą pasisakymą.

Paguodos pirmos dienos prizai: #Quest (vertė 330 Eur.), #Nokta Pulse Dive (vertė 209 Eur.) ir #Nokta Simplex Ultra (399 Eur.). Prizus išdalinsime loterijos pagalbą, tarp dalyvių – neskubėkite namo, kad ir nieko neradote ar nelaimėjote, gal Jums atiteks paguodos prizas. Numatomas loterijos laikas apie 17.30 val. Svarbu. Prizai iki renginio paskutinės dienos gali kisti, bet vidutinė jų vertė bus ta pati arba didesnė. Gera naujiena. Paguodos prizai nuo dabar turi ir „Medinio medalio“ (4 vieta) prizą. Prie visų minėtų, dar pridedame Quest Xpointer MAX metalo detektorių (vertė 145 Eur.). Taigi, turime dar +4  prizai.

Radus radinį ir jį parodžius renginio organizatoriui (foto ir demonstracija renginio metu) Jūsų laukia PRIZAS už įdomiausią radinį – 20 Eurų IĮ Skaineta kuponas. Bus renkami net 3 LAIMĖTOJAI.

RASTAS METALAS. Radus DAUGIAUSIAI metalo ir jį pristačius į „supirktuvę“ (priekaba lauke, tik 1 dieną) gausite prizą – metalo detektorių Garrett Pro-Pointer AT.

Atkreipkite dėmesį, kad renginys vyksta nuostabioje vietoje, ant Lietuvos antros „jūros“ vadinamo ežero kranto – kada dar patirsite tokį nuotykį. Atminkite, kad vanduo ir sausuma randasi privačioje teritorijoje, kur dar ko gero nevyko paieškos, todėl turite leidimą galimybei rasti be žetonų ir pamestų monetų, žiedų ir kitų relikvijų. +Renginyje rasite kur pavalgyti, atsigerti (bus mokamas maitinimas), pabendrauti su klubais, pasidomėti jų veikla. Rasite ir mus – Skainetą. Atraskite draugų tarp kolegų ir bendraminčių. Turėsim ir muzikos pakelti nuotaiką. Nors – Jūsų nuotaika priklauso tik nuo Jūsų pačių.
Nakvynė ant nuostabaus ežero kranto yra galima. Norintys gali pasilikti nakčiai. Nuo 20.00 organizatoriai turėtu sutvarkyti pakrantę nuo perteklinės įrangos ir tada laikas Jūsų relaksui po žvaigždėtu dangum ant ežero kranto, iškirtinėję vietoje prie iškirtinės bažnyčios.
Antros dienos prizai ir rungtys – bus patikslinta vėliau (renginio metu). Žetonų paieška ir prizai už juos bus įteikiami nuo 13 val.
Renginio pabaiga 25 d. 14 val.
Papildoma info:
Išskirtinis požymis. To dar nebuvo. Žetonų paieškos rungtis vyks „A“ lauke (paieška prasitės būtent ten. Rungčiai pasibaigus tame laukia galite vykdyti paieškas. Jeigu manote, kad lauke „nieko“ nebegalima rasti. Jums bus skirtas trigubai didesnis „B“ laukas, kad vykdyti standartinę paiešką (be žetonų).
Paieškos vyks 40 ha sausumos plote ir 15 ha rezerviniame plote (jeigu bus būtinybė). Laukai skirtingi / atskiri. Vandenyje plotas neapskaičiuojamas. Plotų ribas žymės vėliavos ir kiti ženklai. Papildomą informaciją gausite iškarto atvykę.

Bilietas galioja ir sekmadienį – papildomai nieko nereikia daryti. Atvykti galima kada tik norite.

Paieškoms skirta 120 žetonų (specialūs, tik už juos bus dalinami prizai).

Nepraeikite pro šalį. Renginio metu, bus tam tikras kiekis žymėtų palapinių, tai įvairios produkcijos pardavėjai, maisto gamintojai, vandens ir kitos palapinės.

Lydintys asmenys paieškose nedalyvauja, bet būti, kaip palaikymo komanda gali (pav.: atvykote su vaiku). Jeigu paieškomis užsiima lydintis asmuo, dalyviui anuliuojama dalyvio „Žyma“. Reikės pirkti naują bilietą ir gauti naują „žymą.

Gyvūnai įleidžiami tik papildomai suderinus su organizatoriais ir gavus leidimą.

Profesionaliai filmuoti/paveiksluoti, skraidinti dronus, užsiimti reklama ir pan. tik papildomai suderinus su organizatoriais ir gavus leidimą.

Norintys renginio metu padaryti savo įmonės reklamą ir prekiauti renginyje turi suderinti tai su organizatoriais.

Renginio foto ir video medžiaga bus naudojama viešai.

Bilietas – vardinis – nekeičiamas ir negrąžinamas.

Daugiau informacijos (didžioji dalis jau paskelbta) dalyviai gaus renginyje.

Mūsų rėmėjai ir draugai:  Generalinis rėmėjas Nokta (gamintojas / Turkija), Organizatorius Išgelbėti Artefaktai (klubas / Akytus), Kėdainių metalo ieškiklių naudotojų klubas Radinukas (klubas / Kėdainiai), UAB Militarija plius darbo apranga (parduotuvė / Šiauliai), UAB Kalvasta Statyba (Statybos įmonė / Vilnius), UAB Loparus (statybos technika / Radviliškis), UAB Orinukas (parduotuvė / Vilnius), Garrett (gamintojas / JAV), Quest Europe (gamintojas / Niderlandai), Magnetar (gamintojas / Niderlandai), Remirent (nuoma / Alytus).  Prizai renginiui iš IĮ Skaineta.

Atnaujinta 2024-08-22.

Naujiena

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Paieška

Pirkinių Krepšelis

Krepšelyje nėra produktų.